Xiaomi Mi sports kablosuz kulaklığını tanıttı

Son zamanlarda akıllı telefon piyasasında oldukça iddialı cihazlarla giriş yapan ve çok konuşulan Xiaomi,bu defa kablosuz kulaklık tanıttı.Detaylar haberimizde.



Çin merkezli teknoloji firması Xiaomi'den Bluetooth ile çalışan kablosuz bir kulaklık geldi. Yüksek donanımlı akıllı telefonlarla adından oldukça söz ettiren Xiaomi geçtiğimiz günlerde Mi Note 2 Ve tasarımıyla çok konuşulan Mi Mix akıllı telefon modellerini tanıtmıştı. Son olarak kablosuz bir kulaklık tanıtan Xiaomi'nin kulaklığıda oldukça dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Sports tanıtıldı

Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi Sports kulaklığı tek bir şarj ile 7 saat kullanım süresi sunuyor. Aynı zamanda hafif olmasıyla dikkat çekiyor. Diğer benzer kablosuz kulaklıkların kulak için ağır olmasıyla beraber çeşitli kulak ağrılarına neden oluyordu. Xiaomi bunuda düşünerek Mi Sports kablosuz kulaklığını hafif olarak üretmiş. Zira Xiaomi Mi Sport'un ağırlığı sadece 17 Gram. Tek bir şarj etme ile 7 saat kullanım süresi sunan Xiaomi mi sports kalosuz kulaklık 110 mah batarya kapasitesine sahip. Xiaomi Mi Sports'un ayrıca en dikkat çeken özelliklerinden biride suya karşı dayanaklı olması zira Xiaomi bu konuda yağışlı havalarda bile Xiaomi Mi Sports'un kullanılabileceğini belirterek bu konuda çeşitli sertifikalar üzerinde denemeler yapıldığını belirtiyor. Suya karşı dayanıklı olan Mi Sports Su geçirmeyen kablosuz kulaklık olarak nitelendirilebilir.

Xiaomi Mi Sports çıkış tarihi ve fiyatı
İlk olarak çin'de 11 kasım'da satışa sunulacağı açıklanan Mi Sports kablosuz kulaklığın çıkış fiyatı 22 dolar.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder