Htc Bolt'un çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu

Htc'nin çok konuşulan akıllı telefonu olan Bolt modeli nezaman çıkacağı merak konusuydu. Ve nihayet cihaz resmi olarak tanıtılma ve çıkış tarihi belli oldu.



Htc'nin akıllı telefon piyasasında geriye düşmesiyle birlikte gözler Htc'ye çevrilmişti. Htc'nin nezaman eski günlerine döneceği konuşulurken Htc firması Google ile işbirliği yaparak Google'ın çok konuşulan Pixel serisini Htc üretmişti. Bu nedenle piyasaya tekrar giriş yapan Htc kısa sürede eskisi gibi konuşulur olmuştu. Bu neden yeni  çıkacak olan Htc'nin  akıllı telefonu merak konusuydu. Adı Htc Bolt olacağı sızdırılan bilgilerle ortaya çıkmıştı. Ancak bundan kısa bir süre önce Htc 10 evo ismiyle gelebileceği iddia edilmişti. Bu sorular hala aydınlanmamışken Htc nihayet yeni akıllı telefonunu tanıtacak.



Htc Bolt'un çıkış tarihi ve özellikleri

11 kasım'da Sprint tarafından tanıtılacak olan Htc Bolt'un özellilleride büyük oranda belli oldu. 5.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan cihazın arka kamerası 16 megapiksel, ön kamerası ise 8 megapiksel. 3.5mm kulaklık girişi  klasik kulaklık girişinin daha önce Htc Bolt'da olmayacağı iddia edilmişti. Ancak gelen bilgilere göre Htc Bolt'da 3.5mm kulaklık giriş olacağı gösteriyor. Usb type c'nin mevcut olduğu cihaz 3200 mah'lık bir bataryadan besleniyor.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder