Samsung Galaxy J5 modellerine orjinal rom yükleme

Merheba arkadaşlar bu yazımızda Samsung Galaxy J5 orjinal rom nasıl yüklenir ele alacağız.



Samsung'un alt seviyede en çok tutulan akıllı telefon serisi olan J serisinin Galaxy j5 (2015) modellerine orjinal rom yükleme konusunda size sıkıntı çıkartmayacak şekilde bir yöntem ile orjinal romunuzu kurabileceksiniz. Daha önce Galaxy J7 (2016) modellerine nasıl rom yükleyeceğinizi Burada anlatmıştık. Şimdide ülkemizde bu seri için söylüyorum. En çok kullanılan modellerden biri olan Samsung Galaxy j5 modellerine nasıl rom atılır onu anlatmak istiyorum. Aslında mantık aynı ama bu yazımız içerisinde rom linklerini bulacaksınız ve konuyu tam olarak bulabileceksiniz.

Samsung Galaxy j5 (2015) modellerine orjinal rom nasıl yüklenir

Diyelimki telefonunuza custom rom yada root attınız. Ancak sonradan orjinal roma dönüş yapmak istiyorsanız tam istediğiniz yerdesiniz demek. Custom rom veya root attığınızda varsa telefonunuz garanti kapsamından çıkar. Ancak bunun anlaşılması.için telefonunuzu garantiye göndereceğiniz anda anlaşılır. Tabi garantiye göndermeden önce orjinal rom yükleyip gönderseniz garantiden çıkmaz.

Şimdi geçelim Galaxy J5 modellerine nasıl rom atılır konusuna öncelikle aşağıdaki bağlantılardan telefon modelinize uygun orjinal romunuzu indirip  rar'dan çıkarın.

Samsung akıllı telefonlar için bulabileceğiniz en güvenilir Sammobile sitesinden rom indirmek için aşağıdaki bağlantılardan telefon modelinize uygun olanı indirin. Dikkat eğer yanlız rom indirip kurmaya çalışırsanız telefonunuz hiç açılmayabilir. Telefon modelinizi bilmiyorsanız telefonunuzun ayar sonra cihaz hakkında bölümüne bakın.

Galaxy J5 (SM-J500F)
Rom indir

Galaxy J5 (SM-J500FN)
Rom indir

Bu iki modelden birini kullanan kullanıcılar telefon modellerine uygun romu indirdikten sonra sıra geldi  Odin programını indirmeye bu küçük boyutlu programı şuradan indirebilirsiniz.

Odini indirdikten sonra yönetici olarak çalıştırın sonra telefonunuzu kapatın ve öncelikle ses kısma vr Home tuşuna aynı anda basın sonra açma kapama tuşuna basın download moduna girdikten sonra bırakın. Sonra yapacağınız işlemler daha önce.Galaxy j7 (2017) modelinde anlattığımızla aynı işlemlerdir. Oradaki resimli anlatımımızı dikkatli bir şekilde okuyarak rahatlıkla telefonunuza orjinal rom kurabilirsiniz.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder