Lenovo, ismini akıllı telefonlardan siliyor mu?

Teknoloji sektörünün başarılı isimlerinden Lenovo firmasının ismini akıllı telefonlardan silebileceği iddia ediliyor. İşte ayrıntılar.



Çin merkezli teknoloji devlerinden Lenovo firması özellikle Bilgisayar sektöründe büyük bir paya sahip. Bu sektörle yetinmeyip Mobil cihazda üretmeye başlayan Lenovo şirketi bu konuda bütçe dostu iyi özellikli akıllı telefonların yanında üst segment akıllı telefonda piyasaya çıkartmıştı. Ancak son gelen bilgilere göre Lenovo'nun ismini akıllı telefonlardan sileceği belirtiliyor.

Lenovo ismi yerine Motorola ismi yer alacak
Gelen bilgilere göre Lenovo'nun ürettiği akıllı telefonların üstünde Lenovo ismi yerine Lenovo'nun daha önce satın aldığı ve bir zamanların en çok satan cep telefonları üretticisi Motorola isminin alacağı belirtiliyor. Bu bilginin şimdilik bir iddia dan ibaret olsada doğruluk payı olması olabileceğini belirtelim.

8 Kasım'da tanıtılması beklenen Moto M ve P2 akıllı telefonlar üzerinde Lenovo yerine Motorola görmemiz sürpriz olmayacak. Zira Motorola ismi hala hafızalarda yer alıyor. Ve Lenovo eğer bu kararı alırsa bunun Lenovo kendisi için daha kârlı olduğu anlamına gelir.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder