Samsung'un kapaklı telefonu satışa çıkıyor

Uzun zamandır konuşulan Samsung'un nostalji yaşatacak olan kapaklı telefonu nihayet satışa çıkacağı kesinleşti.




Akıllı telefon furyası başlamadan önce en çok kullanılan kapaklı cep telefonları olan daha sonra ilgi azalınca piyasadan çekilmişti. Daha doğrusu artık ürettilmediler.

Samsung'un Nostalji yaşatacak olan telefonu Galaxy W2017 çin'de satışa çıkacak
Çin'in teyit ettiği Samsung'un kapaklı telefonu olan W2017'nin sadece satışa çıkacağı belirtiliyor.  Ancak bu konuda Samsung'dan herhangi bir açıklama yapılmış değil. Zira bu konu hakkında sadece çin'de piyasaya çıkacak Galaxy W2017 için çin pilot bölge olarak seçilmiş durumda. Eğer satışlar iyi giderse global olarakta satışa çıkabilir.

Galaxy W2017 Özellikleri

Komple metal bir gövdeye sahip olan cihazın ekranı 4.2 inç boyutunda HD Super Amoled çözünürlüklü. Galaxy W2017 gücünü Snagdragon 820 alırken 4 Gb ram ve 64 Gb dahili depolama alanınada sahip. İlk etapta çin'de satışa çıkacak olan Galaxy W2017'nin Global olarak satışa çıkıp, çıkmayacağı belli değil.
Nitekim Samsung bu konuda henüz bir açıklama yapmış değil. Ancak telefon nostalji yaşatacak olması ve kapaklı olması onun eski donanımla geleceği anlamına gelmiyor. Zira Galaxy W2017 akıllı telefonun özellikleri üst seviyede ve bu alanda en iyi özelliklere sahip. Kapaklı telefon severler hem nostalji yaşayacak hemde üst seviye özelliklerden sonuna kadar yararlanabilecek.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder