Ve WhatsApp'a beklenen özellik geldi

Dünyanın en popüler sohbet ve mesajlaş uygulamalarından WhatsApp'a her geçen gün yeni özellikler ve güncellemeler geliyor.
Whatsapp "gif" gönderme

Dünyada en çok kullanılan uygulamalarında başında gelen Whatsapp'la bir çok şey yapmak mümkün. Hal böyle olunca uygulamaya olan talep dahada artıyor. Halihazırda Whatsapp ile neler yapılabiliyor? Whatsapp ile Whatsapp hesabı bulunan herhagi bir kişiye mesaj gönderebilir, mesaj alabilirsiniz. Bunu nokia 3310 reis ile de yapabiliriz dediğinizi duyar gibiyim:). Ancak Whatsapp ile resim ve video gönderebilir ve alabilirsiniz. Binlerce emoji desteği bulunan Wahtsapp'a geçtiğimiz günlerde Video arama özelliğide geleceği söylendi. Ve hatta Whatsapp Android için açık beta yayınlayarak Android kullanıcılarının tam sürümden önce video arama desteği bulunan Whatsapp açık beta'yı kullanmayı olanak sağladı. Son olarak bu günlerde oldukça popüler haline gelen Gif özelliği geldi.

Whatsapp'a Gif özelliği geldi

Yapılan güncelleme ile Whatsapp ile artık gif gönderme mümkün. Ayrıca Whatsapp ve GIPHY arasında yapılan anlaşma ile istediğiniz zaman en sevdiğiniz gif'lere ulaşabilirsiniz.
Şimdilik sadece İOS için yayınlanan Whatsapp gif gönderme özelliği Android'e nezaman geleceği henüz bilinmiyor.
PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder