OnePlus 3T resmi olarak tanıtıldı

Amiral gemilerin katili OnePlus 3T tanıttıldı. Kısa zaman önce özellikleri büyük oranda belli olan Oneplus 3T, bu defa resmi olarak tanıttıldı. İşte ayrıntılar.



Akıllı telefon piyasası bu günlerde iyice kızışmaya başlandığı bugünlerde önemli bir akıllı telefon daha tanıttıldı. Namı değer amiral gemilerin katili olarak adlandırılan OnePlus'ın bir üst modeli olan OnePlus 3T, yapılan bir etkinlikle merakla beklenen cihaz tüm detaylarıyla gözler önüne serilldi.



OnePlus 3T nihayet tanıttıldı

5.5 inç boyutunda FULL HD bir ekrana sahip olan cihaz gücünü ise Snagdragon 821 işlemcisinden gücünü alıyor.
OnePlus 3T diğer özellikleri
Bu iki önemli özelliğinin yanı sıra 6 Gb ram ve 64/128 Gb dahili depolama seçeneklerine sahip olan cihazın ana kamerası 16 megapiksel ön kamerası yine arka kamerası gibi 16 megapiksel
Adreno 530 grafik birimine sahip olan OnePlus 3T'nin ekranı Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Ayrıca çift sim kart desteğinide barındırıyor USb Type-C girişinin bulunduğu cihazın 3400 mAh. kapasiteli bir pilden besleniyor.
Amiral gemilerin katili  OnePlus'ın varisi olan OnePlus 3T'nin global olarak satışa çıkarmı, çıkmazmı  bilinmez fakat cihazın özellikleri üst seviyede.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder