Facebook'ta Engellenmesi Mümkün Olmayan İki kişi var

Facebook'ta Engeleyemediğimiz iki kişi var.
Mark zuckerberg

Facebook Dünya'nın en büyük sosyal medya Platform'larından biri. Bu bakımdan dünya üzerinde 1 milyar  kullanıcı sayısını bulan sosyal paylaşım sitesi.Facebook zamanla gelişerek ve internetin bulunduğu Dünya'nın her noktasına ulaşma imkanı buldu.



     Facebook'ta 2 kişi Engellenemiyor!

Facebook'ta hesap açan herkes facebook'ta mutlaka ya bir resmini yada sevdiği konuları paylaşmakta sayfalar'da beğeniler yapabiliyoruz,Yorum yazabilme imkanı sunan ve bir  çok özelliği bulunan facebook çok rahatlıkla herkes kullabilme imkanı bulunuyor.Ancak iyi yanları olduğu gibi kötü yanlarıda bulunmakta. Yani konuşmak istemediğiniz yada sizi rahatsız eden birini kolaylıkla engeleyebilme imkanı sunan Facebook'ta iki kişi engellenmesi Facebook yazılım geliştirme Algoritması ile Engelleniyor. Bu iki kişi'den biri Facebook'un kurucusu Mark zuckerberg'i hesabının engellenmesi mümkün değil bunun la birlik'te engellenemeyen diğer kişi ise mark zeckurberg'in eşi.


Engellenmeye çalışıldığında Hata Veriyor!
Mark zuckerberg'i ve eşinin profilini engellemeye çalışıldığında hata veriyor ve engellenilmesine izin verilmiyor.Facebook bu konu hakkında yaptığı resmi açıklamasında,Facebook yazılım geliştirme Algoritması içine konulmuş özel bir yazılım ile kurucuları Mark Zuckerberg ve eşinin profillerini engellemeye çalışıldığı hata vermesine sebep olmakta.

Twitter'da durum böyle değil twitter'ın kurucusu Jack Dorsey dahil herkes engellenebiliyor.
PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder