Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro ne zaman tanıtılacak?

Huawei'nin yeni amiral gemi modeli Mate 10 ne zaman çıkacak ve teknik özellikleri ne kadar üstün olacak?

Çin merkezli teknoloji devi Huawei şirketinin yeni amiral gemisi olacak olan Mate 10'nun tanıtım tarihi çok yakın, peki Hauwei Mate 10'nun tasarımı ve teknik özellikleri nasıl olacak, daha doğrusu ne kadar iddialı olacağının cevapları tüm ayrıntılarıyla haberimizde.


Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro tasarım


Tanıtımına 9 gün kalan Mate 10 ve Mate 10 Pro akıllı telefon modelleri çok iddialı bir tasarıma sahip olacak, 18.5:9 en-boy ekran oranıyla gelecek olan her iki akıllı telefonunun  tasarımları bu yıla damgasını vuracak nitelikte, 18:9 ekranıyla çok ince bir ekrana sahip olacak olan Mate 10'nun arkasında oldukça dikkat çeken çift kamera kurulumu yer alıyor.



Huawei Mate 10 teknik özellikleri nasıl olacak?

5,9 inç boyutunda 18:9 en-boy oranına sahip ekran ile gelecek olan akıllı telefonu gücünü ise, Kirin 970 yongasetinden alıyor, 6 veya 8 GB RAM ile gelmesi beklenen cihazın dahili hafızası 64 GB olması bekleniyor.

Oldukça iddialı tasarım ve teknik özelliklerle gelecek olan Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro'nun yanı sıra Mate 10 Lite ve Mate 10 Porsch adında iki akıllı telefonunun daha tanıtılabileceği iddia ediliyor.
16 Ekim'de Huawei'nin Almayan'da düzenleyeceği özel bir etkinlikte tanıtılacak akıllı telefon modellerinden biri olacak olan Mate 10'nun çıkış fiyatı ise 570 dolar civarında olacak.
PAYLAŞ
Google+

YAZAR Yusuf acar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder