Vivo V5 ön kamerasıyla şaşırtıyor

Son yıllarda ciddi ilerleme sağlayan Vivo firması yeni akıllı telefonlarıyla oldukça dikkat çekiyor.




Kısa zaman önce 6 Gb ram'e sahip olan Vivo X9'u tanıtan firma bu defa iki farklı cihazının özellikleri sızdırıldı.  Phone radar sitesinin paylaştığı habere göre Vivo V5 ve V5 Plus adıyla gelecek olan cihazların özellikleri üst seviyede ancak en çok dikkat çeken ön kamera oldu. Vivo'nun yeni iki akıllı telefonunda ağırlığı 154 Gram.



Vivo V5 özellikleri

5.5 inç boyutunda bir ekrana sahip olması beklenen cihaz gücünü Qualcomm'un Snagdragon 625 işlemcisinden. 4 Gb ram ve 32 Gb dahili hafızaya sahip olan  cihazın arka kamerası 13 megapiksel, ayrıca çift sim kart desteğide olduğu belirtilen cihaz 3000mAh bataryadan besleniyor.


Gelelim Vivo V5'in en dikkat çeken özelliğine "Perfect Selfie" Sloganıyla (Mükemmel selfie) piyasaya çıkması beklenen Vivo V5'in ön kamerası tam 20 megapiksel Ne? dediğinizi duyar gibiyiz. Zira bizde ilk duyduğumuzda Ne? demiştik:) büyük markaların amiral gemilerinde ana kamera olarak kullandığı bu kamera Vivo V5'in önünde yer alacak. Böylelikle Selfie tutkunlarının ilgi odağı olması beklenen Cihaz merak ile bekleniyor.

Vivo V5 çıkış tarihi
15 kasım'da Mumbai'de tanıtılması beklenen Vivo V5 özellikle bir selfie akıllı telefonu olarak piyasada boy gösterecek. Zaten sloganından da anlaşılacağı üzere Mükemmel Selfie sloganıyla Selfie tutkunlarına hitap edecek.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder