Nokia D1C tekrar sızdırıldı

Nokia'nın uzun süredir konuşulan akıllı telefonu D1C tekrar sızdırıldı. Detaylar haberimizde.
Nokia d1c

Nokia firması uzun süredir hiç telefon üretmiyor. Microsoft'un satın aldığı Nokia firması bir anlaşma yaparak uzun bir süre kendi adıyla telefon üretmeme konusunda Microsoft ile anlaşmıştı. Bu sürenin sona ermesiyle birlikte Nokia kendi adıyla yeni akıllı telefon üretebileceği uzun süredir konuşulan konular arasındaydı. Hatta Nokia'nın N1 adıyla akıllı telefon üretteceği bile konuşulmuştu. Ancak Nokia N1 adıyla bir tablet piyasaya çıkararak oldukça ilgi çekmişti. Bundan kısa bir süre önce Geekbench testinde görülen ve adının Nokia D1C olduğu ortaya çıkan Nokia'nın yeni telefonu oldukça konuşulmuştu.

Ve Nokia D1C tekrar sızdırıldı

Daha önce sızdırılan bazı çizimlerde net olarak görülemeyen Nokia D1C akıllı telefonu bu defa çizimleri sızdırıldı. Paylaşılan Nokia D1C'nin çizimlerinde telefonun arka,ön ve kenarları net bir şekilde görülüyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle piyasaya çıkması beklenen D1C'nin özellikleride gayet iyi gözüküyor.
Nokia d1c çizimleri
Nokia D1C özellikleri
Nokia'nın merak ile beklenen akıllı telefonu D1C'nin FULL HD bir ekran ile gelmesi beklenirken cihazın gücünü ise Snagdragon 430 işlemcisinden alması bekleniyor. 3 Gb Ram ve 32 Gb dahili hafızaya sahip olan Nokia D1C'nin ana kamerası led flaşlı 13 megapiksel, ön kamerası ise 8 megapiksel. Bu özelliklerin yanı sıra parmak izi okuyucu, Adreno 505 grafik gibi özellikler barındıran cihaz Android 7.0 Nougat ile gelmesi bekleniyor.
PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder