Fransa'da Galaxy J5 patladı iddiası

Samsung'un başı bu defa bir başka akıllı telefonuyla dertte. Gelen bilgilere göre bu defa Galaxy J5'in patladığı haberi olay oldu. İşte ayrıntılar.




Samsung'un uzun zamandır konuşulan Note 7 modeli gündemi oldukça meşgul etmişti. Ve hala etkisi sürerken bu defa bir başka Samsung markalı cihaz patladı, haberi gündeme oturdu.

Fransa'da Galaxy J5 Patladı

İddialara göre Fransa'da yaşayan ve Galaxy J5 kullanıcısı olan bir kişinin kullandığı Galaxy J5 birden patladığı belirtiliyor. Üstelik patlamadan önce kişinin çocuğu oyun oynamak için  telefonu eline aldığı ve birden ısınarak ve şişerek patladığı iddia ediliyor. İddia diyoruz çünkü olay daha netlik kazanmadı. Ancak pek çok büyük sitenin paylaştığı haberin gerçeklik payının olması yüksek gibi gözüküyor. Zira bu olayın aydınlanmadan sosyal medyada  bu kadar yer bulması ve Samsung'un sessiz kalması her geçen gün Samsung'un aleyhinde bir sonuç oluşturabilir. Samsung daha Note 7'nin şokunu atlatmadan bir yeni şok yaşanması Samsung'un piyasayadaki prestijinin dahada zedelenmesine neden olabilir.

Samsung bu haber hakkında daha konuşmadı

Bu haber gündemde oldukça yer bulurken, Samsung bu konu hakkında hala bir açıklama yapmış değil. Zira daha önce Samsung, Note 7'nin patladığı haberlerine bir müddet sessiz kalmıştı, ve daha sonra açıklama yapmıştı. Konu hakkında bir incelemenin ardından Samsung'un bir açıklama yapması bekleniyor.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder