Htc Bolt resmi olarak tanıtıldı

Htc'nin uzun zamandır, merak ile beklenen Htc Bolt akıllı telefonunu nihayet tanıttı. İşte detaylar.




Htc Bolt resmi olarak tanıtılırken cihazında özellikleri üst seviyede. Ancak şunu ilk başta belirtmeliyimki Bolt'un özellikleri üst seviyede olsada cihaz Htc firmasının amiral gemisi değil. Zira Htc, bolt akıllı telefonuna bu konuma sokmuyor.

Htc Bolt nihayet tanıtıldı

Sprint tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Htc bolt özellikleriyle göz doldurdu. Cihazının tanıtılmasıyla birlikte, akıllardaki bir soruda giderilmiş oldu. Peki neydi o soru? Hemen onuda beraber hatırlayalım, Htc bolt'un isminin değiştirilerek Htc 10 Evo ismiyle geleceği iddia edilmişti. Ancak bu iddia telefonun Htc bolt ismiyle gelmesiyle beraber netlik kazandı. Ve cihaz Htc Bolt adıyla piyasada olacak.



Htc Bolt özellikleri

Htc Bolt, 5.5 inç boyutunda 2560x1440 QHD Super LCD 3 çözünürlüklü bir ekrana sahip olan cihaz gücünü Qualcomm Snagdragon 810 işlemcisinden alıyor. 16 megapiksel 4 K video çekimi yapabilen arka kameraya sahip olan Htc bolt'un ön kamerası ise 8 megapiksel. Android 7.0 Nougat ile gelen cihazın batarya kapasitesi 3.200mAh.

Htc Bolt çıkış tarihi ve fiyatı
Htc bolt,.oldukça iyi özellikleriyle birlikte cihazın fiyatıda görülmeye değer 599 dolar çıkış fiyatı ile gelen Htc bolt, sadece Sprint operatörüne özel olarak satılacak.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder