Xiaomi Redmi 4 Geekbench testinde görüldü

Xiaomi firması akıllı telefon sektörünün önemli bir aktör haline geldiği şu zamanda ard arda yeni akıllı telefonlar üretmeye devam ediyor. Xiaomi'nin son görülen akıllı telefonu Redmi 4 oldu. İşte detaylar.



Xiaomi adını bugünlerde sık sık duyar olduk. Öyleki Xiaomi firması seri bir şekilde cihaz üretmeye başladı. Akıllı telefon piyasasında hızla büyüyen Xiaomi kısa bir süre önce Mi Note 2 ve tasarımıyla çok dikkat Mi Mix akıllı telefonlarını tanıtmıştı.

Şimdide Xiaomi Redmi 4 Geekbench testinde görüldü

Geekbench testinde ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi'den özellikleri ve fiyatı uygun olan bir akıllı telefon olan Redmi 4 geliyor.

Xiaomi Redmi 4 özellikleri

Redmi 4 gücünü Qualcomm'un orta seviye işlemcisi olan Snagdragon 625'ten alacak. Buna 3Gb ram ve 32Gb genişletilebilir dahili hafıza ekleyen, Xiaomi redmi 4'ün  ana kamerası 13 megapiksel, ön kamerası ise 5 megapiksel batarya konusundada oldukça iyi olan Redmi 4, 4.000 mah'lık pil'den beslenecek.

Xiaomi Redmi 4 Çıkış tarihi ve Fiyatı
Çıkış tarihi henüz belli olmayan Redmi 4'ün çıkış fiyatı 190 dolar olacak. Ayrıca Gri,gold ve gümüş renk seçenekleriyle satışa çıkması bekleniyor.


PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder