LG V20 TANITILDI İŞTE ÖZELLİKLERİ

LG'nin çift ekranlı telefonu lg v10 geçen sene piyasaya sürmüştü özellikleri lg v10'nun devamı olan lg v20 resmen açıklandı işte lg v20'nin özellikleri.
bu aralar pek çok telefon tanıtıldı telefon üreten dev firmalar birbirleriyle yarış halinde hal böyle olunca bir telefon piyasa sürdükten sonra hemen ardından bir telefon daha piyasaya sürüyorlar aslında bundan 4.5 yıl önce büyük firmalar amiral gemileri olan telefonlarını yılda bir tek bir model piyasaya sürerek rekabet ederlerdi ancak bu durum değişti bu yeni duruma ayak uyduran dev firmalardan biri olan LG firması kısa bir süre önce lg g5'i piyasaya sürmüştü şimdide geçen sene başlattığı V serisinin yeni üyesi olan LG V20 akıllı telefonunu tanıttı.




LG V20 EKRAN
LG V20 beklediğimiz gibi çift ekranlı olarak geldi ana ekranı 5.7 inç ve quad hd çözünürkte ikinci ekran ise tamamen bağımsız olarak çalışan 2.1 inçlik büyüklüğe sahip ve ana ekran kapalı olsa bile çalışıyor bu ekrandan wifi.el feneri müzik gibi sık kullanılan kısa yollara ulaşılabiliyor.



LG V20 KAMERA
LG V20 arka kamerası arkasında çift kamera bulunan LG V20'nin kamerası 16 mp ve kameralardan biri f/1.8 lens bulunuyor. cihazın ön kısmında ise 8 mp ve 135 derece çekim yapabilen bir kamera bulunmakta.



LG V20 TEKNİK DONANIM

LG V20 donanımına gelirsek cihaz  SNAGDRAGON 820 işlemcisinden gücünü alacak olan cihaz 2.2ghz erişebiliyor ve dört çekirdekli.


LG V20 RAM
lg v20'nin ramı 4gb ayrıca telefonun belliği 64gb ve micro sd kartla 256 gb kadar destekliyor
ülkemizde ilk olarak asus'un zenfone 2 telefonuyla başlattığı 4gb ramlı telefon modelleri oldukça çoğaldı ancak iş 4gb ramla bitmiyor malzeme kalitesi ve teknik donanım iyi olması lazım.


LG V20 DİĞER ÖZELLİKLERİ
lg v20'de parmak izi okuyucu bulunmakta ayrıca quick charge 3.0 özelliğine sahip ayrıca cihazda c-type girişide bulunmakta ve son olarak 3.200 mah kapatasiteli pil kapatasitesine sahip



PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder