Google plus sayfası oluşturma(resimli anlatım)

merheba arkadaşlar bu makalemizde sizlerle birlikte google+ sayfası nasıl oluşturulur öğreneceğiz google plus hesabımızla oluşturacağımız google+ sayfasında sitenizde yada blogunuzda yayınladığınız içeriklerinizi paylaşarak yayınlarınızı daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz google plus sayfası facebook ve twitter sayfası gibi düşünebilirsiniz. üstelik sayfanızı takip edebilme imkanı var sayfanızın nekadar görüntülendiğinide görebilirsiniz ve google plus sayfalarından sitenizi ziyaret edecek ziyaretçiler hiçte küçümsenmeyecek kadar büyüktür. google+ hesabım var ve içeriklerimi hesabımdan zaten paylaşıyorum bunun benim bloguma ne gibi faydası olacak diyecek olan arkadaşlarımız olacaktır elbet hemen onunda cevabını vereyim google+ hesabınız adı üstünde hesaptır örneğin 200.300 arkadaşınız olan bir facebook hesabınız ile binlerce beğenesi olan facebook sayfanız birmidir? hayır dediğinizi  duyar gibiyim çünkü herkese açık ve kısıtlaması olmayan ve üstelik kendi blog adınızla açacağınız google plus sayfası blogunuz için çok yararlı olacaktır bu zamanda günde 500 ziyaretçisi olan bir blogunda sosyal medya sayfaları vardır günde 500 bin ziyaretçisi olanında sayfaları var adamlar demiyor zaten yeterince ziyaretçim var sosyal medya sayfalarına gerek yok demiyor demezde çünkü ziyaretçi trafik kaynaklarının büyük bir bölümünü sosyal medya sayfalarından geliyor o halde sizin niye blogunuzun yada sitenizin bir google plus sayfası olmazsın? ohalde yazımızı sonuna kadar okuyarak google+ sayfanızı oluşturun.




                         Adım adım google plus sayfası oluşturma

evet arkadaşlar google+ sayfasını oluşturmak için google+ hesabımız oturum açıyoruz google + hesabınızın olduğunu varsayıyorum blog sitesi açmışsanız gmail hesabınızda vardır google+ giriş yaptığınızda karşınıza şöyle bir bir sayfa açılıyor tabi bu google+
tabi resmin daha anlaşılır olması için bazı yerlerini kestim ama hesabınızın anasayfasına tıkladığınızda resimdede gördüğünüz gibi önce sarı işaretle gösterdiğim yere tıklayın karşınıza gelen küçük pencerenin en altında bulunan daha fazla yerine tıklayın ardından my business'e tıklayın my business google plusın sayfasına oluşturacağımız yere götürecek sizi ve karşınıza şöyle bir sayfa gelir.
gelen sayfada kırmızı buton üzerinde bulunan + karekterine tıklayarak sayfanızı oluşturabileceğiniz yer açılacaktır örneğin blog isminde sayfanızı oluşturacaksanız blogunuzun linkini kopyalayın ve ardından aşağıdaki resimde olduğu gibi yerleri doldurun.
sayfa adı yazılan yere sayfanızın yazın blog kalemim blogumun linkini yapıştırdğım yere kendi web sitenizin yada blogunuzun linkini yapıştırın sayfa türüne tıklayın ve sayfanız ne ile ilgiliyse onu seçin ben diğerini seçtim ardından sayfa şartlarına tik koyun ve sayfa oluşturuna tıklayın.
evet arkadaşlar gördüğünüz gibi blog kalemim google plus sayfasını oluşturduk sizde aynı yöntem ile kendi google plus sayfanızı rahatlıkla oluşturabilirsiniz ve blogunuzda yayınladığınız içeriklerinizi sayfanızda paylaşıp daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsınız ve son olarak düzenleye tıklayarak  sayfanıza profiline ve arka planına resim koyabiilirsiniz.
PAYLAŞ
Google+

YAZAR Umut

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder